5 Updates in Google Mijn Bedrijf

5 Updates in Google Mijn Bedrijf

27 september 2017 Google Google Mijn Bedrijf 1

Het was hier drie weekjes stil, sorry vaste volgers! De stilte had echter wel een goede oorzaak: Ik schreef een uitgebreide wrap-up van alle updates van deze zomer in Google Mijn Bedrijf voor Frankwatching.

Wil je alles weten over Google Posts, het nieuwe dashboard, extra urls, de websitebuilder en Q&A’s? Hier staat alles op een rijtje.

Daarnaast heeft mijn werkgever DTG er ook nog een korte samenvatting van gemaakt. Die lees je hier.

 

 

Één antwoord

  1. […] Google Mijn Bedrijf Update 2016 Baas over je eigen bedrijf in de Google zoekresultaten Google maakt reviews geven stuk eenvoudiger Eindelijk! Google licht tip op van de sluier over lokale ranking 3 Google trends in mobiel zoeken Een verhaal over vertrouwen Google Mijn Bedrijf: vaarwel omschrijving, hallo kenmerken!  Draait Google in 2017 organische zoekresultaten de nek om? Google lanceert gratis websites via My Business Gratis je bedrijf profileren in de zoekresultaten met Google Posts Bewerk je bedrijfsgegevens nu direct in Search 5 Updates in Google Mijn Bedrijf […]

Geef een reactie