Spotify Wrapped – Welke muziek heb jij het meest gestreamd in 2017?

Spotify Wrapped – Welke muziek heb jij het meest gestreamd in 2017?

5 december 2017 persoonlijk Social spotify 2
spotify 2017 wrapped

Weet jij welke muziek je het meest beluisterd hebt in 2017? Je komt er nu achter via een leuk jaaroverzicht van Spotify: “Wrapped 2017“. Spotify Wrapped vervangt daarmee de al interessante Your Top Songs 2016 playlist. Via een leuk interactief scherm met onder andere grappige inzichten kom je alles te weten over jouw luistergedrag op Spotify in 2017. En je moet dus met je billen bloot, want de data over jouw guilty pleasures liegt niet..!

spotify 2017 wrapped

#Awkward! Heb ik echt zoveel DJ Paul geluisterd via Spotify?

Wat kom je dan zoal te weten via Spotify Wrapped? Denk bijvoorbeeld aan welk genre of welke band het meest gestreamd is via jouw Spotify account. Aangezien dit toch ook een persoonlijk blog is, ga ik alle toffe en schaamtevolle details van de afgelopen 11 maanden in muziek hier met je delen in de 8 stappen die je met Spotify Wrapped doorloopt. Bij mij kwam er uit dat ik in totaal 778(!) uur muziek heb afgespeeld, 5.388 verschillende liedjes de revue liet passeren van 2.888 artiesten. Ik had het er maar druk mee 😉

Spotify Wrapped in 8 stappen:

 1. Tijd voor 3 quizvragen, allereerst: welke artiest heb ik het meest beluisterd?spotify 2017 wrapped
 2. Welk nummer heb ik het kwam het vaakst voorbij?spotify 2017 wrapped
 3. Wat was mijn top genre?
  spotify 2017 wrapped
 4. Tromgeroffel… Tijd voor ede uitslag: hoe goed kende ik mezelf?
 5. Na deze leuke feitjes over wat je wel beluisterd hebt, zie je nu meer over wat je juist niet gehoord hebt:spotify 2017 wrapped
 6. Jajaja Spotify, ik ben inderdaad al 31 maar hou nog steeds van Pop Punk:)spotify 2017 wrapped
 7. Tot slot heeft Spotify Wrapped voor iedereen nog een cadeautje. Namelijk 2 playlists speciaal voor jou:spotify 2017 wrapped
 8. The Ones That Got Away & Your Top Songs 2017
  spotify wrapped 2017

Zelf aan de slag met Spotify Wrapped 2017?

Als je zelf wil weten hoe vaak je jouw favoriete band of guilty pleasures gestreamd hebt, ga je naar https://2017wrapped.com/, connect je met jouw spotify account en voilà! Durf jij de uitkomsten online te delen? Ik zie de overzichten graag tegemoet via Twitter, Facebook of LinkedIn!

 

 

2 antwoorden

 1. Robert schreef:

  Leuk artikel, gelijk getest! Sommige bevindingen zijn verrassend. Bedankt voor het delen!

Geef een reactie