Google’s Year in Search 2017: Waar zoekt Nederland naar?

Google’s Year in Search 2017: Waar zoekt Nederland naar?

14 december 2017 Google Google Mijn Bedrijf 0
year in search 2017

Het blijft elk jaar weer interessant. Wat houdt ons bezig? Waar zoeken we naar? Google heeft ook dit jaar weer een overzicht gegeven waar we wereldwijd naar gezocht hebben in 2017. Je ziet het hier in 2 minuten, maar vergeet niet verder te scrollen voor de Nederlandse insights:

Nederland heeft zo z’n eigen trends dit jaar. Trieste zaken als Anne Faber en Appie Nouri, schandalen als met Patries Paay en natuurlijk ons grenzeloos optimisme rondom de Oudejaarstrekking Staatsloterij. In totaal zie je in het overzicht 9 Nederlandse categorieën:

  • Zoekopdrachten
  • Eredivisieclubs
  • Hoe werkt…?
  • Het vrouwenelftal
  • Onze politici
  • Sporters (ha! een vrouw in de top-5!)
  • Youtubers
  • Overledenen
  • Wat is..?

Google Trends 2017

 

In Boom Chicago gaven comedians Pep Rosenfeld en Greg Shapiro op humoristische wijze een oudejaarsconference op basis van wat ons allemaal bezig heeft gehouden in 2017. Je bekijkt het 25 minuten durende programma hier:

 

Geef een reactie