Career Change: Product Manager Websites bij DTG

Career Change: Product Manager Websites bij DTG

22 maart 2018 persoonlijk 2
DTG Websites

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: Ik heb een nieuwe baan, en wat is een betere plek dan deze om daar kort over uit te weiden?! Sinds een maand ben ik binnen DTG namelijk de nieuwe Product Manager Websites. Een nieuwe job en uitdaging waar ik enorm veel zin van krijg. Sterker, ik heb mezelf alweer enorm kunnen ontwikkelen en heel veel bij kunnen leren in deze eerste 30 dagen! Een kans waar ik DTG alleen maar zeer dankbaar voor mag zijn:)

Het is binnen DTG al de 5e functie die ik ga bekleden, na Customer Care Medewerker, Customer Care Specialist, Product Manager Online en mijn laatste functie Ketenmanager Change & Quality. Die laatste functie heb ik slechts 6 maanden uitgevoerd. Tijdens mijn vakantie ben ik tot de conclusie gekomen dat ik niet voldoende passie en inspiratie uit de rol van Change & Quality manager kon halen die zowel DTG en ik van mijzelf mag verwachten. Gelukkig deed de kans zich voor om terug te keren op het oude “Productnest”.

Wat ga je dan doen met Websites Wouter?

Goede vraag ;)! Ik ga de komende tijd aan de slag met het uitwerken en uitrollen van een volledig nieuwe propositie van websites voor ondernemers. Daarnaast ga ik aan de slag met het optimaliseren van de snelheid en kwaliteit van de oplevering van sites die we voor MKB’ers bouwen en tot slot ben ik druk met het uitdenken, uitwerken en uitrollen van een nog betere integratie van de DTG-websites met onze andere producten.

Wat levert DTG aan Websites?

DTG levert websites op maat voor ondernemers: Een site die helemaal aansluit de zakelijke behoeften én die er mooi uitziet. De website voldoet bovendien aan alle technische eisen: SEO-ready (goed vindbaar in Google), eenvoudig zelf te onderhouden en is responsive. Dus perfect leesbaar op alle apparaten, ook op mobiel.

Goed verhaal! dit wil ik ook!

Ben je zelf opzoek naar een nieuwe website of wil je meer weten?

Gebruik het contactformulier onder dit bericht, social media of kijk op onze website!

DTG Websites

 

 

 

 

2 antwoorden

  1. Johnd972 schreef:

    Very efficiently written information. It will be beneficial to everyone who employess it, including myself. Keep up the good work for sure i will check out more posts. ekcaeaffaccd

  2. Smithe732 schreef:

    1 Program you’r planting of crops to coincide whenever you can log onto your farm to reap them. bcagacddbdgedefc

Geef een reactie