About

Ja wat zeg je over jezelf op zo’n pagina?

Portretfoto Wouter Koene

Wouter Koene

Mijn naam is Wouter, geboren in 1986 en ik woon in Amsterdam. Na afgeronde studies in Journalistiek (Fontys, HBO), Political Science (VU, pre-Master) en Environment & Resource Management (VU, Master of Science) per ongeluk de online marketing wereld ingerold.

Ik ben op dit moment werkzaam bij DTG, waar ik de afgelopen 4 jaar ben uitgegroeid tot specialist op het gebied van local search en specifiek Google My Business. Nieuws, kennis en mijn visie deel ik meestal via dtg.nl/blog of frankwatching.com. Op deze site verzamel ik al deze artikelen en post ik nieuw werk exclusief voor deze website.

Los van dat alles heb ik gelukkig ook nog een privéleven. Ik speel gitaar en ga 1x per 2 weken naar De Goffert om mijn favoriete voetbalclub te zien spelen. Daarnaast probeer ik af en toe mijn journalistieke (beperkte) editing skills af te stoffen door op vakantie te gaan en een goed gevulde sd-kaart in mijn GoPro weer mee naar huis te nemen. Ik hou van speciaalbiertjes en probeer in 2018 meer dan 5000km op de racefiets door te brengen.

Contact? Gebruik een van de buttons:

Gmail-Logotwitter logoInstagram-app-logo facebook-icon-preview-1-400x400 Strava logo